top of page
Zoeken
  • dizzybellsnl

Nina x Putte - 2023

Bijgewerkt op: 1 okt. 2023

Chrikjell's Erica Falck x Suvenir De Luks Tsarskiy Podarok


1 oktober 2023

Gisteren is het laatste bruine meisje opgehaald en voor het zwarte meisje is bezoek geweest van een gezin die interesse in haar hadden. Tevens is ze verhuisd naar Liesbeth in Rolde omdat Trijntje aankomende maandag weer aan het werk moet en het "normale" leven weer gaat beginnen.


Trijntje schreef gistermorgen nog wel aan ons; "wat zal ik dit missen" (zie onderstaand filmpje), het is het mooiste en liefste "goedemorgen" wat je kan krijgen. De puppyren heb ik in Apeldoorn van Trijntje overgenomen zodat ook de huiskamer daar terug zijn gewone indeling krijgt en het huis weer bewoonbaar is zonder zo'n heel nest Droomprinsen en prinsessen. Het is ook de laatste dag dat ik in dit dagboek schrijf, van 1 van de puppy's ga ik een dagboek maken en daar mogen de eigenaren met zijn allen hun bijdrage aanleveren als ze dat leuk vinden. Wordt vervolgd...

26 september 2023

Aangezien ik een weekje op vakantie geweest zijn zet ik vandaag de achterstallige foto's en filmpjes van de Prinsjes en Prinsesjes op de website.

Maandag 18 september zijn alle puppy's grote en dwergpoedel getiterd om te kijken of ze nog genoeg maternale bescherming hadden of dt er al ingeënt moest worden. Bij de grote poedels hadden de dames een hogere bescherming dan de heren en de kleintjes van Liesbeth die hadden ook n og voldoende bescherming dus al met al nog niet één een enting nodig.

Dinsdag 19 september krijg ik een foto van Trijntje waarbij ze opmerkt dat mama Nina een bal gevonden had en die werd direct bij de puppy's gebracht ! Je kan er niet jong genoeg mee beginnen !

Woensdag 20 september zijn de collega's van Trijntje wezen puppyknuffelen !

Later op de dag een filmpje dat ze voor t eerst weliswaar in 2 shifts mee geweest zijn met de Wandelaar! en daar wordt je erg moe van.

Donderdag 21 september Gaan ze met zijn allen verdeeld over 2 benches mee in de auto naar het puppy-ontdek parcours. Na dit avondtuur zijn ze doodmoe en moeten ze eigenlijk ook in bad er waren er een aantal die in de auto gespuugd hadden, dus werk aan de winkel en de wasmachine draait overuren !!

Vrijdag is een rustige dag voor de puppy's zij krijgen hun eerste kluifjes om ze "bezig" te houden.

Zaterdag worden de teefjes getest want 1 gaat hulphond worden, zij wordt de steun en toeverlaat van Arianne en de dames van "Hondwikkeling" gaan haar daarbij begeleiden.

Het meisje met het rode bandje valt de eer te beurt! zij gaat vandaag het nest verlaten.

Zondag 24 september volgen de grote zwarte man en het bruine teefje met het roze bandje.

Maandag haal na mijn vakantie ik Debruin op hij is de reu zonder bandje, daarna vertrekt de reu met het gele bandje.

Het wordt stil bij Trijntje af en toe staat Nina stil te kijken met die blik van; waar is de rest ??.

De volgende ochtend " betrapt" Trijntje Nina die de laatst overgebleven puppy's nog een ontbijtje uit haar eigen melkbar gunt, met 2 is dat ook beter te doen op deze leeftijd dan met 7!! van die rauwdouwers.

A.s. Weekend gaat het laatste bruine meisje verhuizen naar haar nieuwe gezin en voor het zwarte meisje zijn wij nog op zoek naar een "foreverhome" voor inlichtingen graag het contactformulier in vullen, bellen mag ook !

17 september 2023

Vanmorgen vroeg al een filmpje van Trijntje van de prinsjes en prinsesjes die buiten spelen in en om de tunnel waar ze in en op veel plezier aan beleven. Teven 3 foto's van 1 van de bruine reuen die na het spelen zo om gevallen is in de deuropening bovenop de drempel, lijkt mij toch niet echt lekker liggen. Dat blijkt want even verplaatst hij zich toch maar.


Even later nog een filmpje van de puppy's in de zandbak, die toch echt bedoeld was voor de kleinkinderen van Teus en Trijntje.13 september 2023

Vandaag met Evelyne Beijer op bezoek geweest bij de puppy's.

Puppyknuffelen !!!

Hieronder nog een paar filmpjes.10 september 2023

Deze filmpjes spreken voor zichzelf.

Goedemorgen !!!

Eet smakelijk !!!9 september 2021

Vanmorgen een berichtje van Trijntje;

Nina heeft besloten over te gaan tot deeltijd moederschap, 's nachts wenst ze niet meer gestoord te worden door jammerende puppy's. Gisteravond na een heerlijk bord geitenmelk was er rust tot 3.30 uur. Toen ineens veel gejammer, Nina op pad gestuurd maar dat hielp niet, ze begon zelfs te blaffen, ik moest komen, zelf ging ze op grote afstand liggen, of ik het maar ff wou oplossen. De kleine dametjes en heertjes wilden naar buiten want daar hoor je uiteindelijk te plassen en te poepen en dan nog het liefst op het gras. Ze daarna toch maar weer geitenmelk gegeven en toen weer naar bed. Vanochtend zijn we op tijd gestart met vlees, ze krijgen nu 3x per dag vlees en voor het slapengaan geitenmelk. Je wordt er moe van ......


6 september 2023

Gisteravond krijg ik foto's en een filmpje van Trijntje over het knuffelen van de puppy's door Julia, zo belangrijk voor ze om zo veel mogelijk "vreemde" mensen te ontmoeten.

Deze foto's mogen geplaatst worden met haar toestemming.
3 september 2023

Na het puppybezoek en het scheren van de hoofdjes hebben we geprobeerd de puppy's op de gevoelige plaat vast te leggen, dat valt niet meer !

Oordeel zelf. Dat de een vaker op de foto staat dan de ander heeft niets met voorkeur te maken maar met de foto's die de moeite waard waren om te plaatsen.

Het zwarte meisje

De zwarte reu

De bruine reu zonder bandje

De bruine reu met het gele bandje

Het bruine meisje met het roze bandje

Het bruine meisje met het blauwe bandje

Het bruine meisje met het rode bandje

3 september 2023

De puppy's hebben gisteravond kennis gemaakt met elkaar bekijk hier de beelden.


2 september 2023

Vandaag hebben de puppy's een super socialisatie dag;

  • voor 't eerst naar buiten

  • de katten in de puppyren

  • de kleinkinderen op bezoek

Je kan het allemaal bewonderen in onderstaande filmpjes, het gebrom van Nina moet je wel opvoedkundig benaderen, anders zou je denken; ZE VREET ZE OP !!

maar dat valt allemaal erg mee, zo gaat dat in een hondennest met een moeder die nog kan en mag opvoeden !!

En daarna is goed toeven aan de melkbar van mama Nina, die bereid was aan de hongerige kids tegemoet te komen. Zelfs ondersteboven moet het lukken.1 september 2023

Vanmorgen een foto met het bericht dat deze kleine Dromerd "iets" in de puppyren wel heel lekker vond ruiken, hij er op af en het was snel gevonden ! De lege bak van mama Nina stond daar en daar viel nog wel iets uit te likken wat hij/zij dan ook met overgave deed. Zie de foto onder de post van 30 augustus. Aanstaande zondag gaan Liesbeth en ik richting Brabant om de puppy's te bekijken en puppybezoek te ontvangen. Ik ben zo ontzettend benieuwd !


31 augustus 2023 Vanmorgen een filmpje van de Drömprinsen en Prinsessas ontvangen, het worden al echte hondjes.

30 augustus 2023

Vanavond een berichtje van Trijntje;

Er komt steeds meer geluid uit de puppy's, gisteravond kwam in het donker nog een keer de huiskamer binnen toen begon er eentje te grommen, vannacht gebeurde hetzelfde ze worden dus zelfs al waaks. Verder heeft Nina de opvoeding ter hand genomen, ze corrigeert door te grommen als de puppy's te fel aanvallen om te drinken, de tandjes komen door en dat is de eerste tijd zeker geen pretje voor de moederhond. Ze moet zich er ook een beetje toe zetten om ze te gaan voeden, ze ziet er echt een beetje tegenop. De kleintjes veranderen nu snel het worden al echte minihondjes, steeds langere tijd wakker en actief, daarna slapen en tussendoor eten. Op hun rug liggen zoals een echt poedel betaamd kunnen ze ook al erg goed !
26 augustus 2023

Hoe leuk deze foto's met de nieuwe aap !


Gisteren een filmpje van Liesbeth die ze van de puppy's in Brabant gemaakt heeft via de camera die daar hangt zodat wij, Liesbeth en ik de perikelen kunnen volgen.


Op onderstaand filmpje zien ze mama Nina wel lopen maar ze kunnen er niet bij en Nina is nog niet van plan haar puppy's te bedienen.

Vanmorgen berichtje van Trijntje; nageltjes geknipt, het moest want Nina moest grommen op haar kids... hoop dat het nu beter gaat.


De grotere ruimte wordt in eerste instantie niet in dank afgenomen ze protesteren dat dit nu wel heul veul ruimte is, maar ze wennen er al aardig aan. Het gaat ze uitstekend af daar in Brabant !


24 augustus 2023 20.00 uur

Zoals ik vanmorgen al meldde hebben de puppy's wat meer ruimte gekregen, ze kunnen nu dus uit de puppyren en dat is ze vanmiddag op 3 na ook gelukt. De laatste 3 moesten door Trijntje geholpen worden! Zonder te discrimineren denk ik maar zo dat het de reuen geweest zijn maar Trijntje kon het mij helaas niet vertellen, maar mijn ervaring leert dat de dametjes vaak sneller zijn dan de heertjes.

Geniet van dit moment........


Daarna aan de melkbar
24 augustus 2023

De puppy's groeien als kool de 4 bakken voer die Nina dagelijks voorgeschoteld krijgt werpen hun vruchten af. Volgens mij heb ik in mijn hele fokkerij-carrière nog nooit een nest gehad met zulke gewichten, echt heel bijzonder. Ze groeien ook redelijk gelijkmatig op hier en daar een uitschieter naar beneden en naar boven, het zegt nog niets wie de grootste of de kleinste zal zijn op volwassen leeftijd, dus dat blijft afwachten.

tijd

geslacht

kleur

bandje

gewicht

24-8

7.15

reu

bruin

360

1780

8.40

teef

bruin

322

1670

11.40

teef

bruin

roze

326

1850

12.05

teef

bruin

rood

340

1870

14.35

teef

zwart

330

1850

16.05

reu

bruin

bruin

346

1820

18.00

reu

zwart

338

1980

Gisteren is het tussenschotje van de werpkist eruit gehaald zodat als de puppy's willen ze hun horizon kunnen verbreden, en de puppyren kunnen gaan verkennen.

Je kan ook merken dat ze steeds meer gaan zien en horen, want niet alleen de oogjes maar ook de oortjes zitten als ze geboren worden nog dicht en gaan dan in de loop van de eerste 14 dagen open en dat is te merken. Ze gaan ook steeds meer geluid maken zoals je kunt horen in de filmpjes hieronder in de eerste hebben ze hun moeder gespot en in de tweede is hun buikje vol en hebben ze speelkwartiertje, je ziet ook steeds meer interactie tussen de puppy's.

21 augustus 2023 Vanmorgen een appje van Trijntje; Puppy's ontwormd !! Wat een smeerboel die pasta, hopelijk hebben ze allemaal genoeg binnen gekregen !!! Voor 't eerst ook schrok er ook een pup van een hard geluidje en eentje gromde er zelfs en blafte, ze worden groot !! Vanmiddag een appje; Inderdaad wormen Blèh niet leuk !! maar waarschijnlijk wel de oorzaak van het gekuch van 1 van de puppy's. Zo heeft alles z'n voor en tegen.


20 augustus 2023

Er zijn weer nieuwe foto's en een filmpjes van de Dröm-prinsessa's en prinsen je ziet ze bijna groeien het is vruchtbare grond daar in Brabant !! Komende week worden ze ontwormd omdat er een pup wat hoest, wat zou kunnen duiden op een wormbesmetting maar daar kan gelukkig wat aan gedaan worden ! Nina doet het zo ontzettend goed en is in zo'n prima conditie dat is dan ook wel aan de puppy's te zien, en Trijntje het mandje wordt nu echt te klein hoor ze moeten naar de wasmand verhuizen !De "droomgeluidjes" zijn zo heerlijk om naar te luisteren !


17 augustus 2023 Het is al weer een paar dagen geleden dat het dagboek ge-update is, maar er gebeurt ook

niet erg veel behalve groeien (het koninklijk gezelschap is allemaal boven de 1000 gram), slapen, dromen, eten, nieuwe geluidjes maken en de oogjes zijn open en de beentjes komen eronder d.w.z. ze waggelen wat door de werpkist ! Dus eigenlijk gebeurt er toch wel het een en ander de ontwikkeling staat niet stil. Bekijk de 2 filmpjes zit het blauwe kleed is van gisteren en roze kleed van vandaag.

Het smaakt niet alleen het smakt ook !!

Trijntje schrijft erbij;

Oogjes open en ze gebruiken nu de pootjes om te lopen, Heel tevreden zijn ze, net een weegsessie achter de rug, een volle buik en Nina gaat er lekker bij liggen om te genieten.


13 augustus 2023

De stamboomnamen zijn ook bekend !

kennelnaam

nestnaam

eigennaam

geslacht

Dizzybell's

Drömprins

Danil

reu

Dizzybell's

Drömprinsessa

Dvina

teef

Dizzybell's

Drömprinsessa

Dasja

teef

Dizzybell's

Drömprinsessa

Dunya

teef

Dizzybell's

Drömprinsessa

Darya

teef

Dizzybell's

Drömprins

Dominik

reu

Dizzybell's

Drömprins

​Douro

reu

De namen worden aan de puppy's gekoppeld op het moment dat de chipper komt en ze hun chipnummer, NHSBnummer krijgen en er voor hun DNAprofiel DNA afgenomen wordt.

Zoals je op onderstaande tabel kan zien zijn de puppy's allemaal in 1 week tijd hun gewicht verdubbeld!!! Moeder Nina geeft volgens gewoon puur slagroom en die kleintjes profiteren daar optimaal van.

Hierbij een paar fotootjes van de kleintjes met de aantekening erbij dat de middelste foto momenteel de rede is van een luid gegil. Achter de zogenaamde "doodligstang" zitten met je hoofd omhoog, omlaag kan je er zo onderdoor maar ja dat is nog wel een "dingetje"tijd

geslacht

kleur

bandje

gewicht

11-8

13-8

15-8

17-8

20-8

7.15

reu

bruin

360

734

906

1070

1210

1490

8.40

teef

bruin

322

696

838

926

1100

1360

11.40

teef

bruin

roze

326

734

866

1020

1220

1490

12.05

teef

bruin

rood

340

804

938

1140

1280

1530

14.35

teef

zwart

330

750

928

1060

1220

1540

16.05

reu

bruin

bruin

346

780

916

1080

1290

1460

18.00

reu

zwart

338

788

966

1090

1240

1600

10 augustus 2023 Zojuist een bijdrage van Trijntje ontvangen over het bruint/zwarte nestje. Bijna week oud! Gewichten al van enkele puppy’s verdubbeld in een week. Moeder Nina neemt steeds meer afstand. Ze gaat voeden en daarna een tijdje uit de werpkist. Maar als er geluid uit de hoek van de kamer komt waar werpkist staat gaat ze poolshoogte nemen. Het geluid verandert, het wordt steeds harder. En als een pup wakker wordt en op zoek gaat naar de "melkbar" dan wordt dit luidkeels gedaan. Ze blijven "mopperen" tot ze aan de tiet liggen. Vannacht een paar keer wakker geworden van lawaaierige puppy’s. Als ik dan keek op tablet wat eraan de hand was, dan zag ik een gefrustreerde pup aan rugzijde van moeders. Tja, dat is dan een hele weg te gaan, eroverheen kruipen of om de kop heen. Vannacht geluid maar afzetten…

8 augustus 2023

Vanmorgen een appje dat ze een goede nacht gehad hebben, gelukkig geen diarree meer maar het ruikt nog niet echt fris in de werpkist en Nina had 39,9 temp. dat is echt aan de hoge kant voor een zogende teef. Enig verhoging is toegestaan maar dit was toch echt te hoog. Zou er toch een nageboorte achter gebleven zijn die nu voor onrust in de baarmoeder zorgt en de verhoging veroorzaakt.

Besloten om met Nina naar de dierenarts te gaan, daar was de temperatuur weer tot normaal gezakt en de dierenarts was tevreden over de conditie van Nina dus al met al weer goede berichten. Het heeft de groei van de puppy's totaal niet in de weg gestaan die zijn weer spectaculair gegroeid.(zie de tabel hieronder)


Stukje voor het dagboek van Trijntje twee dagen later:

Nina doet het erg goed, is erg trouw aan haar puppy’s. Jet, halfzus van de puppy’s en hoogbejaarde Romeo moeten uit de buurt van de werpkist blijven. Elke dag staat ze hier iets meer in toe. Vandaag mag Jet al bij het hekwerk komen. Uitlaten is een sport, korte stukjes en hoe dichter je bij huis komt, hoe harder er getrokken wordt. Eetlust mankeert niets aan. Slagroom, geitenyoghurt en af en toe een eitje is het extraatje, daarnaast eet ze drie flinke bakken met vlees. Maar… je ziet het terug in de groeicurve van de puppy’s. Onze dochter Paulien kwam vandaag op kraambezoek, ze werd ook door Nina hartelijk ontvangen, er moest geknuffeld worden en later werd ze meegetroond naar de werpkist. Ze bleef in het deurtje wachten tot Paulien kwam kijken. Gelukkig is ook Paulien dol op poedels. De nachten gaan goed, Nina is erg voorzichtig met haar kids. Alles ligt tevreden in de werpkist, af en toe een geluidje, dit duurt nooit lang. Moeder troost direct.


6 augustus 2023

De gewichtjes staan weer in de tabel zoals je kunt zien groeit de een meer (60gram) dan de ander (30gram) iedere pup doet het op zijn eigen manier en tempo maar ze komen allemaal aan en dat is het belangrijkste en wat ook belangrijk is ze voelen goed, stevig en levendig. Nina is een geweldige moeder, trouw en zorgzaam dus het is een feest in huize Verhoef in Brabant.

tijd

geslacht

kleur

bandje

gewicht

05-08

6-08

7-08

8-08

10-08

7.15

reu

bruin

360

398

440

500

538

656

8.40

teef

bruin

322

364

394

442

486

604

11.40

teef

bruin

roze

326

374

428

478

506

632

12.05

teef

bruin

rood

340

400

460

524

578

702

14.35

teef

zwart

330

356

424

500

566

680

16.05

reu

bruin

bruin

346

362

404

466

516

690

18.00

reu

zwart

338

360

414

476

538

712

Zoals je in bovenstaande tabel kunt zien heeft Nina haar tijd genomen om dit nest op de wereld te zetten, maar wat doen ze het goed ze zijn echt GEWELDIG gegroeid !

5 augustus 2023 / 9.15 uur Donderdagmorgen een appje van Liesbeth; ga je tas maar vast pakken want hier worden vandaag geen puppy's geboren! De hele dag houden we contact maar het gaat er toch steeds meer op lijken dat Liesbeth gelijk krijgt en ik richting Brabant zal moeten vertrekken. Na een drukke dag vertrek in rond 18.00 uur na een rit(je) van ruim anderhalf uur kom ik op de Molenweg in Aarle-Rixtel aan. Daar tref ik een redelijk rustig tafereeltje aan, Nina heeft wel wat ongemak maar inderdaad nog lang wat het zou moeten zijn om aan haar bevalling te beginnen, Trijntje en Teus zitten relaxt voor de TV Nina naast Teus op de bank die haar geruststellend over haar buik kriebelt. Rond 23.00. uur besluiten we maar "gewoon" naar bed te gaan de slaapkamerdeur blijft open, Nina beneden in de gang zodat we haar kunnen horen. Om 4.15 uur hoor ik Trijntje tegen Nina praten, ik ben meteen klaar wakker ! Het serieuze werk is begonnen , het hijgen wordt zwaarder, de onrust groter en om 7.15 uur wordt de eerste reu geboren, het is een kanjer van een vent die met best wat moeite op de wereld komt. Hieronder volgt het verslag van Trijntje van de geboorte van het zwart/bruine nest.

Dinsdagavond is Liesbeth naar Brabant gekomen, de bevalling kon beginnen! Alleen neemt Nina de tijd…. Woensdag wat meer onrust. Af en toe schoot ze naar buik toe, beetje krabben overal: er waren voorweeën. Op donderdag af en toe wat gehijg maar tussendoor vooral rust en slapen. Donderdagavond heeft Wil, Liesbeth afgelost. Er kwam meer onrust maar tussendoor sliep ze. Vrijdagochtend om kwart over vier ‘riep ze’ , ze jankte . Wil en ik in de kleren, het was nu echt begonnen! Veel onrust, naar binnen en buiten, hijgen: het hele pakket. De eerste pup werd om kwart over zeven geboren, ergens in de huiskamer, staand en door Wil opgevangen: een grote bruine reu. Nina neemt alle tijd en rust tussendoor. Er zat steeds meer dan anderhalf uur tussen de puppy’s. Daarna 3 bruine teefjes op een rij .

Om half drie werd er een zwart teefje geboren en om de stemming erin te houden rond vier uur een tweede bruine reu. De tweede bruine reu had een zware tocht achter de rug en had een moeilijke start. Beetje suikerwater gekregen en later nog een beetje puppymelk. Dat maakte hem wel sterker en het lijkt nu beter te gaan met hem. Kan in ieder geval al goed geluid produceren. Wil heeft om zes uur de laatste reu op de wereld geholpen, samen met Nina natuurlijk, tot haar grote vreugde een zwarte! Het plan is dat er een reutje uit dit nest bij ingezet gaat worden in de toekomst als dekreu. Hele verantwoordelijkheid voor zo’n kleine van 340 gram.

Nina is een supermoeder, is continu bezig met haar puppy’s. Erg voorzichtig als ze gaat liggen. De andere huisdieren moeten uit de buurt blijven, ze gromt ze weg vanuit haar dichte ren. Er zijn dus tussen 7.15 uur en 18.00 uur 7 puppy’s geboren: 5 bruine en 2 zwarte. We hebben drie reutjes: 2 bruin en 1 zwart. Verder 4 teefjes: 3 bruin en 1 zwart.

Een pittige dag maar altijd weer leuk als alles in de werpkist tevreden klinkt!


Na het eten dan is het inmiddels 20.30 uur vertrek ik naar huis wetende dat ik Nina en haar kindjes in goede handen achterlaat. Gedurende de reis naar huis hou ik contact met Liesbeth omdat Elke ietsje vroeger dan verwacht ook aan haar bevalling is begonnen. Ik krijg een foto een witte!! pup daaronder je raadt zeker wel wat het is. Oh jee denk ik dat is een reutje en ze wil zo graag een wit teefje. We bellen (handsfree) kort want de volgende kondigt zich al aan. Ze belt! er is een wit teefje geboren, wat een vreugde want hier had zij zich zo op verheugd. Later op de avond, ik ben inmiddels thuis belt ze dat er nog een bonus pup geboren is een zwarte reu. Tevreden ga ik naar bed want ook mijn dochter die met "haar jongens" met de auto uit Spanje kwam rijden is bijna thuis. Wat een dag.


2 augustus 2023

Gisteravond is Liesbeth naar haar moeder, Trijntje in Aarle Rixtel vertrokken voor de bevalling van Nina. Het wordt een spannende tijd voor ze daar in het Brabantse want het is nu afwachten wanneer en wat er geboren gaat worden. We houden jullie op de hoogte.....


25 juli 2023 Afgelopen zaterdag zijn Liesbeth en Trijntje hier geweest om de puppy-ren op te halen en meteen Nina een bevallingscoupe aan te meten. Nina zag er goed uit flinke buik maar niet overdreven. Ze is lekker in bad geweest dus nu weer na de vakantie een lekkere schone hond en klaar voor de bevalling vacht mooi kort zodat de puppy's als ze er eenmaal zijn overal goed bij kunnen. We gaa het afwachten het wordt weer een spannende tijd.......


17 juli 2023

Het is vandaag alweer een week geleden dat we te horen kregen dat Nina drachtig is van Putte. Het leek wel alsof toen wij het bevestigd hadden gekregen dat ze drachtig was dat ze ook ineens veel meer begon te eten ! Een goed teken want ze moet in ieder geval minimaal 6 puppy's voorzien van voedsel. Verder is er nog weinig nieuws te melden maar we zullen regelmatig een update geven. A.s. zaterdag komen Trijntje en Liesbeth hier de puppyren ophalen en meteen Nina in bad doen en voorzien van een charmant bevallingskapsel.1.746 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


ANDY NAERT
ANDY NAERT
Aug 07, 2023

Wat een pracht Wat er hier op de wereld is mogen verwelkomen.

Grtjs Andy en lindsy D'Akkerhoeve

Like
bottom of page