top of page
Teun.jpg

Dizzybell’s Don’t Do That (Teun)

 

geb.datum:                        10 februari 2019

geslacht:                            Reu
vader:                                Snatcher's Trident

moeder:                             Dizzybell's Dibah Queen of Darkness
kleur:                                  Wit

Hd-uitslag:                         A
PRA:                                  (voorlopig vrij)

NE:                                    Vrij

DM:                                   Vrij
RCD4:                               Vrij 

Onze Teun is bij mijn dochter Corrina geboren uit de combinatie van Dibah x Djabba (Snatcher’s Trident) in eerste instantie heeft hij bij Lisette in Julianadorp gewoond want zij zou hem socialiseren voor een goede vriendin in België, maar toen ze hem bij ons terug bracht was ik zo van hem gecharmeerd dat ik hem niet weg kon doen.

 

Teun heeft inmiddels verschillende teefjes gedekt en mooie nakomelingen gekregen. Eind 2021 kwam ik door lichamelijk ongemak in het ziekenhuis terecht en heb daar goed nagedacht wat ik verder nog wilde met de honden en moest mezelf toespreken en voor een aantal van hen een goed tehuis zoeken waaronder ook Teun, dat ging mij ontzettend aan het hart maar ik zag dat hij het bij ons steeds minder naar zijn zin kreeg er waren geen echte conflicten met Oscar mijn andere reu maar toch het hing er wel tegen aan. Voor dat het zou escaleren heb ik op FB wereldkundig gemaakt dat ik o.a. voor hem een goed tehuis zocht.

 

Betty en Marco, reageerden direct, zij hadden al een poedel van mij gehad maar die was overleden en ze stonden op de wachtlijst voor een pup maar waren ook erg begaan met Teun. Na diverse twijfels, wordt het Teun of toch een pup belden ze ’s zaterdag op of ze mochten komen kijken.

Nou dat was liefde op het eerste gezicht en nog geen uur later vertrokken ze met Teun in hun kielzog wat vond hij ze leuk en met name Marco was op dat moment favoriet.

Inmiddels heb ik Teun op een strandwandeling terug gezien, hij was blij om mij te zien en dolde in het rond met Saartje maar aan het eind van de wandeling ging hij als vanzelfsprekend met Betty en Marco mee naar huis. Het is goed zo mijn grote vriend heeft het goed, beter dan bij ons.

Hieronder diverse berichtjes via de App van Betty over Teun.

 

· Teun was tijden de autorit naar huis in de auto erg relaxed. Na het huis verkend te hebben ligt hij nu lekker langs Marco.

· Marco is nu met hem aan het wandelen, hij loopt zonder probleem mee.

· Vandaag heb ik Teun (virtueel) voorgesteld aan mijn collega’s. Als het goed is heb ik de aankomende 2 weken vrij en daarna 1 week halve dagen, dus we kunnen van alles gaan ondernemen. Ik heb er zin in. Teun is een echte lieve heerlijke knuffelhond.

· Vandaag naar Goffertpark in Nijmegen geweest. Teun heeft genoten en wij ook.

· Teun is een heerlijke relaxte hond, het is GENIETEN met een hoofdletter.

· We genieten heerlijk met onze Teun. Het is iedere dag weer een feestje met hem.

Dit zijn een paar van de enthousiaste berichtjes die ik ontvangen heb over Teun, ik ben zo dankbaar dat Betty en Marco het aangedurfd hebben met onze wildebras.

Teun blijft althans voorlopig beschikbaar voor dekkingen met geschikte teven.

 

Hieronder een berichtje van Betty.

 

Onze prachtige Teun:

 

Nog maar zo kort bij ons en nu al niet meer voor te stellen zonder hem. Hij heeft zich zoooo snel aangepast aan ons leven, gewoon bizar.

Hij is een lieve, vrolijke, soms eigenwijze, grote knuffelbeer.

Je maakt hem niet gek, al kan hij wel lekker gek doen!

Hij is dol op konijnen, dus de jachtpassie zit er wel in bij hem.

Hij heeft een open karakter, is makkelijk in omgang en hij gaat dan ook, overal waar mogelijk, mee naar toe.

Hopelijk vindt Teun agility ook leuk, want daar gaan wij binnenkort mee starten.

Kortom: een Topper !

 

Lieve groet,

Betty en Marco

bottom of page