top of page
Zoeken
  • dizzybellsnl

Ynske X Fedja 2024

Bijgewerkt op: 11 uur geleden

          



Klokkendal's Ynske Swan Sensation Just Like That


1 mei 2024

Nog 1 weekje en dan zullen de puppy's van Ynske en Fedja er wel zijn. Vandaag zag ik dat ze wat slijm uit haar vulva verloor, dat is vrij normaal als ze gedekt en soms zie je dat al met 3 of 4 weken maar bij Ynske vandaag opas voor 't eerst.

Ik heb een filmpje gemaakt dat ze naast mij op de stoel lag.

In de eerste paar seconde zie je pup in haar buik goed bewegen en op het eind van het filmpje ook nog een paar keer.



Hier ligt ze met haar warme dikke buik op de koude vloer.


27 april 2024 De kleine dikke pattepoef is goed te spreken, super alert op eten en vreselijk aanhankelijk aan de baas, ze kijkt met die pientere oogjes van haar naar hem op als een groupie naar zijn/haar idool. Ze moet nog een dag of 10 en dan gaat het gebeuren, we zijn super gespannen wat er deze keer uit zal komen rollen.


21 april 2024

Het gaat goed met onze Ynske, haar buikje groeit gestaag en ze heeft nog steeds een hele goede eetlust (ze eet de oren van mijn hoofd) en is in haar goede doen. Afgelopen week was ze een paar dagen niet echt lekker geweest, gespuugd aan aan de diarree maar nu gelukkig weer alles goed! Het zal waarschijnlijk de stress geweest zijn van de trimbeurt die ze gehad heeft. Nog ruim 2 weken te gaan.

Wordt vervolgd......



Het is vandaag 8 april 2024 en ik kan om de een of andere reden niet slapen, dus het dagboek van de puppy's van Ynske en Fedja opgestart.

Het lijkt erop dat sinds wij officieel weten dat ze drachtig is of ze veel dikker is dan anders, veel meer honger heeft dan anders en ook liever in huis plast dan buiten, kortom er zijn nu ook aan de buitenkant aanwijzingen dat onze jongedame drachtig is.


Afgelopen vrijdag 5 april 2024 zijn we voor de drachtecho naar de dierenarts geweest en die bevestigde wat wij hoopten en al dachten dat onze Ynske drachtig is van 2!! puppy's. Nu in blijde verwachting!


Op 7 maart 2024 is Ynske op de achterbank van de auto gedekt door Fedja, het mooie maar vooral lieve dwerg reutje van Marieke die het zelfstandig dekken van een teefje best lastig vond was er ineens van overtuigd dat hij het kon!!! Wat en hilariteit wij onderweg naar de dekmeester voor hulp en Ynske en Fedja die het gewoon in een rijdende auto op de achterbank klaar speelden. De volgende dag hebben ze het kunstje nog een keer herhaald maar dan gewoon bij Liesbeth in de trimsalon, maar ook daar was het geen enkel probleem.

Nu in blijde afwachting van de drachtecho.

 





87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page