top of page
Zoeken
  • dizzybellsnl

Dagboek van Cherie en Silke.

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

In dit dagboek ga ik de geboorte en het opgroeien van de puppy's van Cherie en Silke bij houden.


Cherie en Silke Lev gekoppeld met Silke Jansen gekoppeld met Cherie

13 mei 2024

Zojuist contact gehad met Lisette over de vorderingen van de drachtige dames, nou die gaan goed op de eetstoornis van Cherie na, die wil alleen maar "lekkers" eten en haar vlees wat ze zeker nu zo nodig heeft dat hoeft ze NIET!! geef mij maar kluifjes, snoepjes halve broden enz. enz. niets is er meer veilig niet in de keuken nog in de kamer, hebben de jongens iets te eten moet zij het ook hebben kortom een echte drachtige teef, met bijzondere eetgewoontes. Silke daarentegen is wat gematigder in haar eetgedrag die eet wat ze moet eten en verder geen flauwekul. De buikjes groeien gestaag, de plannen voor het logistieke gedeelte als de dames gaan bevallen en de puppy's er zijn, liggen klaar. Natuurlijk heb ik "moederlijke" adviezen gegeven (ik kan het niet laten) maar alles is in goede handen van Lisette, Mario en de jongens.

Dikke buikje van Cherie Dikke buik van Silke


Donderdag 21 maart, ontvang ik een appje van Lisette dat Silke loops is. Ze was vanaf de 18e maart al in “blijde verwachting” van de loopsheid dus bij het eerste spatje bloed, Bingo ze is loops!!| Cherie volgt dezelfde dag.

 Vrijdag 29 maart gaan ze voor 't eerst voor de progesteronbepaling bloed prikken. Van Silke is er al wat meetbaar maar van Cherie nog nauwelijks, Silke mag zondag terug en Cherie dinsdag.

Dinsdag 2 april 2024

Afgelopen zondag is de progesteron van Silke nog niet voldoende gestegen, dus vandaag (dinsdag) weer geprikt en ze konden meteen afreizen naar Lev, alwaar binnen 15 minuten een succesvolle dekking heeft plaats gevonden.

Wordt vervolgd……….

Donderdag 4 april is de uitslag van de progesteron bepaling van Cherie zo mooi dat er vrijdagochtend vertrokken kan worden richting Doetinchem.

5 april 2024

Vanochtend belt Melanie dat de dekking een feit is, het was een mooie dekking met koppeling van 7 minuten. Morgen gaat Lisette nog voor een 2e kans en dan mogen de dames in Julianadorp gaan broeden.

Wordt vervolgd…… 

 8 mei 2024

Dat broeden is succesvol gebleken want bij de echo afgelopen vrijdag 3 mei waren bij beide dames mooie krachtige hartjes van de puppy's te zien. Over 4 weken gaat het er om spannen en het wordt druk daar in Julianadorp.

Uit de combinatie van Silke en Lev worden alleen zwarte puppy's verwacht en uit de combinatie van Cherie en Jansen worden zwarte en apricot/creme puppy's verwacht.

Wordt vervolgd.....

 

 

 

 

 

 

 


 

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page