top of page

Poedel Familiedag 
Harderwijk - 27 augustus 2023

Familiedag-04-09-202211024_1.jpg
Poedel familiedag

Wanneer:  1 september 2024

Waar: Walstein 106 in Harderwijk

Vanaf: 10.00 ontvangst met koffie

Net thuis van de Poedelfamiliedag 2023 en wat heb ik genoten !! en met mij een heleboel anderen. Het was een geslaagde dag met super leuke workshops, een lekkere mini bbq, twee hele kleine buitjes regen en verder een aangename temperatuur.

Wij bedanken Famke van Buren, Nienke Bouwman, Hilde van der Burg, GHSV Harderwijk, de dames en heer met de kraampjes Sandra Gelderman (By DaisS)en Marga Wiertz-Oldengarm (Poedelwinkel), de fotograaf Anouk Vlhzn en natuurlijk alle mensen die ingeschreven hebben voor hun inzet om deze dag aan de lijst van onvergetelijke dagen toe te voegen !

De mensen die ik gesproken heb en dat was lang niet iedereen maar zo gaat dat vaak op zo'n dag, waren allemaal tevreden en vonden het gezellig.

Ik dank jullie allemaal voor jullie aanwezigheid en hopelijk tot volgend jaar !!!

 

Over volgend jaar gesproken we hebben de locatie al voor 1 september 2024 besproken (zet het in je agenda), we hebben keurmeester Inge van der Does bereid gevonden om onze nakomelingen te komen keuren op hun exterieur/uiterlijk, voor ons een toetsing of we nog steeds goed bezig zijn. De dames en heer van 1 kraam hebben al toegezegd volgend jaar weer aanwezig te zijn !

Kortom we gaan er volgend jaar weer een hele gezellige dag van maken!

Iedereen bedankt !

De foto's van Anouk onze fotograaf zijn hier te bestellen !!

Door op het hartje te drukken op de foto die je wilt bestellen en je mail in te voeren, krijgt Anouk een melding en verstuurd ze een tikkie voor de betaling. 

De prijzen zijn als volgt:

1 foto € 7,50

2 foto's € 10,-

3 foto's € 15,-

4 foto's € 20,-

5 foto's € 25,-

10 foto's € 50,-

alle foto's € 75,-

Te bestellen bij fotograafanouk@gmail.com

bottom of page