top of page
Pheebee.jpg

Dizzybell’s Devine Dualipa (Pheebee)

 

geb.datum:                        2 oktober 2021

geslacht:                            Teefje

vader:                                Merino’s Favorite Minstrel

moeder:                            Dizzybell’s Dikke Dame

Pheebee (Dizzybell’s Devine Dualipa) is een kind van Elsje (Dizzybell’s Dikke Dame) x Merino’s Favorite Minstrel een toypoedel reutje uit Duitsland van Frau Hennecke.

Uit deze combinatie werden 2 puppy’s geboren een reutje en een teefje en vanaf dag 1 kregen we al in de gaten dat dit beide toypoedels zouden worden. Niet erg want Beert wilde altijd nog 1 keer een toypoedel hebben dus werd er snel beslist dan het meisje mocht blijven. Jammer genoeg voor ons werd ik halverwege dit nest opgenomen in het ziekenhuis en heeft Liesbeth de puppy’s naar huis gehaald en daar zijn ze gebleven tot ruim 9 weken, daarna is het reutje naar zijn nieuwe eigenaar gegaan en heb ik Pheebee (naam gegeven door Liesbeth) naar Doornspijk gehaald.

Ze heeft zich inmiddels ontpopt als een heerlijk eigenwijs meisje die voor geen kleintje vervaard is en ze laat zich niets laat wijsmaken door wie dan ook.

Heeft inmiddels ook meerdere troetelnaampjes gekregen van Monkey naar Piewie naar kleine muis.

Aankomende week op 1 maart 2022 ga ik (eindelijk) met haar op puppycursus want dat kan echt geen kwaad. Wordt vervolgd ……

bottom of page