top of page
IMG_6291_edited.jpg

 

Dizzybell’s Dyrbar Ducata (Lisa)

geb.datum:                        27 augustus 2022

geslacht:                            Teefje

vader:                                Caro-Line's Call me Cooper

moeder:                             Dizzybell's Does Decadente

HD:    A (vrij)                                 

PRA:  vrij  (dna)                             

vWD:  vrij  (dna)                           

NE:     vrij  (dna)                             

DM:    vrij  (dna)                            
RCD4: Niet vrij (drager) (dna)                           

ECVO:                              

COI:    21%                             

17 juli 2023

Lisa is de jongste loot aan de Dizzybells stam, toen ik vorig jaar de reis ondernam met Emmie voor de dekking van Cooper helemaal in de buurt van Uppsala, Zweden had ik voor mijzelf echt niet het idee om uit dit nest zelf iets aan te houden ! Maar ja dan worden ze geboren 3 teefjes en 3 reutjes en er zat 1 teefje in die mij enorm aansprak en daarom besloten na goed overleg om toch een teefje aan te houden en dat is Lisa geworden. 

Lisa is nu bijna 11 maanden en moet nog op van alles getest worden en dat gaan we binnenkort oppakken. 

dus.... Wordt vervolgd. 
 

1 oktober 2023
Sinds afgelopen zondag is Lisa loops en dat valt Oscar zwaar! Daarom hebben we Lisa gisteren uit logeren gedaan en Ester mijn steun en toeverlaat bij het onderhoud van de honden was bereid haar in huis te nemen voor gezelschap van haar eigen jonge teefje Klokkendal's Isabelle. Ze hebben het gelukkig naar hun zin en spelen er wat op los. Dank Ester voor je hulp! 

17 maart 2023

Lisa is al een week bij Ester omdat ze wederom loops was en ik had nog zo gehoopt dat ze dezelfde cyclus van 8 maanden aan zou houden als haar moeder Emmie, maar helaas Ynkse en Elsje werden loops en zij 1 week daarna! Voordeel is dat we er weer 6 maanden vanaf zullen zijn. Afgelopen week de resultaten van Embark ontvangen en ze is voor alle gezondheid issues van de grote poedel "Clear" verklaard. Dus we hebben wederom een gezonde loot aan de Dizzybellsstam toegevoegd. Als we zover zijn dat ze gedekt mag en kan worden laten we de RCD4 nog testen en het ECVO onderzoek uitvoeren. Haar COI (inteeltcoëfficient) is wat aan de hoge kant maar dat had ik kunnen verwachten, dus kwam niet als een echte verrassing. Mooie uitdaging om die bij haar nakomelingen naar beneden te krijgen!

bottom of page