top of page
Isa.jpg

Dizzybell's Incredible Isabelle

 geb. datum: 24-02-2005
geslacht: teef
vader: Dizzybell's Murdog's Mungo
moeder: Dizzybell's Magnificent Miss Marple (Muis)
 
HD-uitslag: A (vrij)

 PRA: (voorlopig) vrij

 Von Willebrand Diseas: vrij (DNA getest)

 stamboom (pedigree) 

23 juli 2012
Isa heeft inmiddels 2 nestje gehad en gaat met pensioen, haar genen zullen worden doorgegeven als alles volgens plan verloopt door haar dochter die binnenkort ook op de site zal verschijnen.

4 december"
De ogen van Isa zijn getest en oké bevonden, we hebben een reu uitgezocht, het gaat Dizzybell's Dirk Daylight worden een zoon van Jonne en Dascha. Zijn heupen zijn getest en de uitslag is HD: A, z'n ogen worden a.s. week getest en dan zijn we er helemaal klaar voor dan moet Isa alleen nog loops worden en dat wordt deze maand verwacht dus spannend !!!!! 

15 mei 2008
Eindelijk de HD uitslag binnen, we hebben Isa voor de 2e keer laten beoordelen door GGW omdat ze de vorige keer (2006) een HD C uitslag kreeg terwijl de dierenarts waar ik al jaren mijn honden laat röntgenen een A uitslag voorspeld had. Je ziet maar dat er verschillen zitten in de beoordeling.


We zijn helemaal blij met deze uitslag en gaan nu op zoek naar een leuke reu voor Isa, zodat wij haar dit najaar kunnen laten dekken. We moeten natuurlijk nog wel de ogen laten testen maar daar hebben we nog even de tijd voor.

Isa woont samen met Labrador Yente in Wapserveen bij Wim, Annet, Nicole en Marjon Hennink. Isa is niet vies van een modderbad en spelen in het water met Yente is voor haar ook een feest.

bottom of page