top of page
cherie.jpg

Dizzybell’s Déjà vu Dilemma (Cherie)

 

geb.datum:                        31 juli 2019

geslacht:                            Teefje

vader:                                Jetty’s Majestic Bengal Tiger

moeder:                             Dizzybell’s Dana the Dazzling Girl

Hd-uitslag:                         B
PRA:                                  Vrij

vWD:                                 Vrij

NE:                                    Vrij

DM:                                   Vrij
RCD4:                               Vrij

ECVO:                               Vrij - 30 november 2021

COI:                                   17%

 

Wij zijn Lisette en Mario. Wij wonen boven in Noord-Holland, in Julianadorp, samen met mijn 3 jongens (Ryan, Quinn en Yoël).Ik ben met Wil in contact gekomen door mijn eerste grote Poedel, Pito (Auldaviam Sparks Will Fly). Ik had Pito en tijdens een vakdag van hondentrimmen kwam ik in contact met Wil.

 

Ik wou heel graag shows gaan lopen met hem en hoopte uiteraard stiekem ook dat hij een mooie dekreu zou zijn. Een grotere vraagbaak dan Wil was er niet en zodoende is hieruit het contact gegroeid.

 

Aangezien Pito een zwarte hond was van een abrikoos vader, wou Wil hem heel graag gebruiken. Hij zou immers vers bloed kunnen inbrengen bij de abrikoos Poedels. Romeo is hier een nakomeling van.


De klik met Wil is gebleven en inmiddels wonen hier 4 Dizzybell's teefjes die allemaal afstammen van mijn eigen Pito.

  •     Chanel (Dizzybell's Disneygirl Duchess)

  •     Chiva (Dizzybell's Dana the Dazzling Girl)                 

  •     Cherie (Dizzybell's Dejavu Dilemma)

  •     Silke (Dizzybell's Digitate Dot)


Cherie
Cherie is een dochter uit het eerste nest van Chiva. Cherie is een echte mensenhond. Ze vind haar eigen roedeltje prima en gaat hier heel erg goed mee, ik heb nooit mot onderling tussen de meiden maar buiten zoekt zij weinig tot geen interactie met andere honden. Zij is super baas gericht en werkt heel graag!! Ze is heel actief en gaat vaak met ons mee als wij onze andere hobby uitoefenen, namelijk Geocachen.

 

Buiten let zij ook eigenlijk altijd op ons en luisterd als de beste!! Ze is gek op eten en een onbewaakte boterham is dan ook in een oogwenk verdwenen. Ze leeft hier ook samen met onze twee katten maar als je haar diep in haar hart kijkt, vind ze het eigenlijk veels te leuk op die beesten op te jagen.

 

Ze speelt hier in huis ook veel met de andere honden maar het allerliefste is ze gewoon bij je. Als ik op de bank zit, ligt zij erbij. Ook heeft zij een bijzondere band met Yoël. Als hij zich niet goed voelt of verdrietig is, is zij er voor hem. Hij gaat dan ook regelmatig een blokje alleen met haar om.


Cherie zal hopelijk in de eerste week van april (2022) voor het eerst zelf moeder worden!!!

en dat is inderdaad gebeurd !

8 april 2024

Vrijdag 5 en zaterdag 6 april is Cherie door de mooie fawn (apricot) reu, Whisky from Quindonmiertiek van Melanie Jansen gedekt. Cherie volgde snel op Silke met haar loopsheid (dezelfde dag) maar steeg met de progesteron iets minder snel dan Silke. Maar uiteindelijk kregen we donderdag 4 april groen licht om Silke de volgende dag te laten dekken. De inmiddels ervaren Jansen want zo heet deze schoonheid in het dagelijks leven had dan ook geen enkele moeite om deze op en top gewillige jongedame te dekken, en zo geschiedde. Na de eerste dekking werd besloten de volgende het nog een keer over te doen, je kan nooit weten en ook toen was het volgens Melanie; "appeltje eitje" 

Ook Cherie gaat net als Silke op 5 mei voor de drachtecho. Uit deze combinatie verwachten wij zwart en fawn (apricot)

 

5 mei 2024

Afgelopen vrijdag zijn beide dames voor een dracht-echo geweest en ze zijn alle 2 drachtig wat een prachtig nieuws !!

bottom of page