top of page
catootje_profiel.jpg

Caro-Line's Cabaret Catootje

Geslacht: teef
geb.datum: 27-01-2006
vader: Huffish On Every Street (Max)
moeder: Caro-Line's Cool Crystal (Lisa)

2007: Nederlands  Jeugdkampioen
2008: Nederlands Kampioen
2009: Zweeds kampioen

HD-uitslag: A (vrij)
PRA: vrij (voorlopig) mei 2009
SA: clear (november 2009)
Von Willebrand Disease: Vrij (DNA getest)

27 april 2015
Yodah, de zoon van Catootje en TJ heeft gisteren Tinka gedekt. 
Het is jammer genoeg niet gelopen zoals wij gewenst hadden met de kinderen van Catootje, waar ik het hieronder over heb, haar zoon, Pavlov, die ik aangehouden had was verminderd vruchtbaar en haar dochter vond ik geen geschikte kandidate om mee verder te gaan. Voor beide honden heb ik een goed tehuit gezocht en gevonden. Zij wonen daar inmiddels al meerdere jaren.
Yodah haar andere zoon uit het nest met TJ was gelukkig wel beschikbaar om in te zetten, hem heb ik in 2012 Emma laten dekken en nu heeft hij dus  Tinka  gedekt, we hopen dat hij wederom hele mooie puppy's zal geven.

30 augustus 2011
We hebben besloten voor Catootje een goed tehuis te zoeken. Ze gaat met pensioen ik heb 2 kinderen bijzondere kinderen van haar en die zullen als alles gaat zoals verwacht haar genen weer voortdragen binnen de populatie.

9 augustus 21.23 uur
Zojuist contact gehad met Catharina en onze kleine zwarte heks is al gedekt !!!! Ze kwam, zag en overwon, TJ snuffelde 2 keer nam de maat op, het was gebeurd voor iedereen er erg in had !!!! Dank, dank aan iedereen die mij hierin bijgestaan en geholpen heeft !!!!

9 augustus 2010 15.30 uur
Vandaag "groen" licht (de juiste dag) gekregen vanuit Utrecht om Cato te laten dekken. De keus is op  Ahornstreet Tiberius Jay gevallen. Een keurmeeser heeft mij attent gemaakt op deze hond en na veel mailwisseling over gedrag en gezondheid met zijn eigenaresse Lianne Kubbe uit Duitsland hebben wij besloten de sprong met Cato en TJ, zoals hij in het dagelijks leven heet, te wagen. Helaas kan ik door tragische omstandigheden binnen de familie niet zelf naar Duitsland, dus Catharina reist voorzien van adres, telefoonnummer, de dekkaart, het dekgeld samen met Cato naar Bohlse in Duitsland. Liane Kubbe gebeld hoe jammer ik het vind maar dat deze omstandigheden het voor mij niet mogelijk maakt kennis zowel met haar als met TJ te maken. Ik hoop dat alles volgens plan verloopt zodat we uit kunnen kijken naar een nestje van Cato !!!! Op woensdag 8 september weet ik meer.

14 mei
Catootje is maandagaonvd 11 mei door Dizzybell's Design Dugan gedekt. Dugan is een zoon van Sonyboy's Queen of Darkness (Eloïse) en Sisterhood Tom Tom. Hij woont bij Ellen, Michel en hun dochtertje Elise. Dugan is een aantal keren geshowd en kreeg altijd lovende (uitmuntende) kritieken. Hij heeft vele cursussen gevolgd en heeft z'n G&G b en I diploma en doet samen met Ellen aan behendigheid.
Ik heb deze beslissing niet in een opwelling genomen maar Dugan stond zo wie zo op de lijst om een keer te gebruiken voor een dekking en door het uitvallen van Pelle, dacht ik meteen aan hem. We (Catharina en ik) hebben de stambomen naast elkaar gelegd, gewikt en gewogen en besloten Dugan als vader voor de puppies van Cato te kiezen.


2 mei
Catootje is afgelopen woensdag, 29 april, loops geworden. A.s. maandag gaan we voor het eerst met haar naar Utrecht voor fertiliteit onderzoek.

23 febr. 2009
Na de show in Hoogstraten waar Catootje weliswaar heel erg haar best gedaan heeft met showen maar toch niet helemaal uit de verf kwam door haar toch wat wispelturige manier van showen, de ene keer vindt ze het leuk en de andere keer vindt ze er helemaal niets aan, besluiten we om haar vacht kort te maken en de show carriere voor Cato te beëindigen. Ze is thuis echt een zwarte heks (wel heel lief bedoeld) ze toont daar meer dan voldoende temperament en karakter maar op show is dat zo wispelturig dat het internationale kampioenschap er voor Cato dus niet in gaat zitten, we willen haar bij de volgende loopsheid (verwacht mei 2009) laten dekken en dan moet de vacht toch kort dus waarom al het werk terwijl er meer dan genoeg te doen is en het voor haarzelf ook prettig is zo'n korte vacht !!!!

7 januari 2009
Onze kleine zwarte heks heeft het gepresteerd om in 1 keer haar Zweeds kampioenschap binnen te halen en wel op de nationale tentoonstelling in Göteborg. Catharina en Wil zijn op 1 januari samen naar Göteborg afgereisd met Catootje, Pavane, Lotus en Phllip. Ze hebben het daar allemaal goed gedaan maar Catootje is wel met de eer gaan strijken we zijn heel erg trots op ons "prinsesje op de erwt". Nu op naar het internationaal kampioenschap !!!!

22 december
Gisteren is onze kleine zwarte heks die zo haar kuren heeft met showen, in Wijchen beste van het ras en Nederlands kampioen geworden. We zijn heel trots op haar ze heeft heeeeeeeeel goed gelopen en in de erering haar uiterste best gedaan maar is daar verder niet geplaatst. Ik heb haar voor het eerst zelf geshowd en dat is prima gelopen we hadden er alle 2 erg veel plezier in en dat was aan Cato goed te merken.

24 september 2008
Catootje maakt het uitstekend, ze kan steeds beter overweg met de drukte in huize Dizzybells en ook met de andere honden gaat het prima. Ze staat voor de show in Utrecht ingeschreven.

20 juli 2008
In verband met het stopzetten van de samenwerking met Inge is Catootje bij Wil in huis gekomen, zij zal verder geshowd worden en ter zijner tijd zal er met haar gefokt worden.

6 oktober 2007
Vandaag naar de show in Zwolle geweest. Catootje ziet er geweldig uit. Catharina heeft weer ontzettend haar best gedaan. Ze is ondertussen goed gewend en Catharina en loopt ook keurig met haar in de ring. Helaas zat er vandaag niet meer in dan een tweede plaats in de open klasse, maar toch een prestatie op zich.

1 juli 2007
Voor haar laatste U1 in de jeugdklasse om Nederland Jeugdkampioen te worden hebben we Catootje ingeschreven op de show in Echt. Ze is de laatste 5 weken al bij Catharina in huis, vanwege een buikoperatie die Inge moest ondergaan. Catharina heeft goed werk geleverd want de laatste 2 shows, in Almere en in Echt, is Catootje beste teef geworden en dat op een leeftijd van 16 en 17 maanden !!!! Ze doet het goed die Zweedse poedel en die fantastische vriendin van ons !!! Hulde aan Catharina voor alle haar werk en inzet !!! en ja ze heeft het gehaald op 1 juli is ze Nederlands Jeugkampioen geworden, de fokker in Zweden, Gerty Steffenberg, is ook heel erg blij met het behaalde resultaat !!!

17 juni 2006
Catootje voor het eerst mee naar een grote show in de Babyklasse. Ze stond alleen in haar klasse en mocht dus naar de erering voor beste Baby. Daar werd ze 2e van alle babyhonden (ongeveer 20) een prima resultaat. De keurmeester was erg tevreden over "ons" Catootje. Ze zei wel 3 keer; een erg mooi hondje. Dank aan Catharina die 185 km. heen en terug gereden heeft om Catootje te wassen, te knippen en op de show te brengen. 

Op 24 april is Catootje in Almere aangekomen. Ze zal de komende tijd, vanwege de drukke baan van Inge, door de weeks in Almere bij Wil en Bart verblijven. Ze wordt dan vrijdags weer opgehaald en tot en maandag is ze dan weer in Wapse bij Inge. Na eerst met een overweldigde belangstelling te zijn begroet, iets wat ze maar matig kon waarderen, keerde de rust redelijk snel terug in huize Dizzybells en loopt Catootje of ze nooit anders gewend is geweest bij Wil en Bart door het huis. De eerste nacht is uitstekend verlopen dus wat dat betreft een 10.

Catootje is een leuk pittig hondje wat al een prima uitstraling en houding heeft voor zo'n jong ding. Haar gangwerk ziet er ook veelbelevond uit en haar karakter(tje) is geweldig dus we zijn zeer tevreden met deze aanwinst !!!!

Op 15 april is Catootje aangekomen in Nederland, samen met Gerty en Lotte en hun vier honden: Paxten, Princen, Lisa en Pinglan. Ze heeft de reis vanuit Zweden (per auto) heel goed doorstaan. Ze was rustig en toch nieuwsgierig. In Wapse aangekomen, bij Inge wordt ze door hun honden Eloïse en Muis besnuffeld en die denken 'o jee weer zo'n druktemaker'.


Op Paasmaandag is ze mee naar de show in Leeuwarden geweest. Omdat ze de dag ervoor al zo veel indrukken heeft opgedaan, was ze zo moe dat ze bijna de hele show in de bench heeft liggen slapen. Op dinsdag zijn Gerty en Lotte met hun vier honden weer vertrokken. Nu is Catootje voor het eerst zonder haar moeder Lisa en zonder Gerty. Het blijkt dat ze al voldoende is geacclimatiseerd zodat ze hun vertrek goed doorstaat. Ze is erg vrolijk en ondernemend! 

bottom of page