top of page
bibi  8.jpg

Dizzybell’s Destini’s Child (Bibi)

 

geb.datum:                        3 maart 2021

geslacht:                            Teefje
vader:                                Curlfinch Quichot

moeder:                             Dizzybell’s Dressed to Impress

Wij zijn Ton en Evelyne en zijn sinds april 2021 de blije baasjes van onze bruine Grote poedel Bibi. We waren op zoek naar een tweede hond en kwamen bij toeval terecht bij Wil.

 

Wil ken ik al bijna mijn hele leven en toen ik haar vertelde dat wij op zoek waren naar een tweede hond naast onze Spaanse waterhond Lana, opperde ze dat we ook voor een Grote poedel konden gaan. Daar hadden we weleens over nagedacht.

 

Toen het nestje van Bibi een week of 3 was zijn we gezellig bij Wil op bezoek gegaan. Toen ik opperde welk pupje met ons mee naar huis zou gaan zei Wil dat er wel een hondje voor ons bij zat. Wat wij zo leuk vonden was dat er een paar bruine pups in het nest zaten. Ik ben een gevoelsmens en heb Bibi puur op gevoel gekozen. En zij ons ook.

 

Ik had nooit gedacht dat ik ooit een poedel zou krijgen. Maar ik kan niet anders zeggen wat voor een geweldige hond zij is. Ze is stabiel, vriendjes met iedereen, luistert als de beste, kan goed alleen zijn. En vooral ze vult onze andere hond Lana goed aan. Die is nogal onzeker. Maar sinds de komst van Bibi zit zij stukken beter in haar hondenvelletje.

 

Bibi is nu bijna een jaar oud en we hopen als alle onderzoeken goed uitpakken over een jaar of 2 een nestje met haar te fokken. Maar vooral willen we haar een goed hondenleven geven.

 

We wandelen veel en op dit moment doen we GG. Ze is de jongste van de klas maar houdt erg van samenwerken met het vrouwtje. Zolang we samen maar lol hebben.

bottom of page